Pascale's Taalboekje We gingen op krokodillenjacht

Taalboekjes - We gingen op krokodllenjacht.png
Taalboekjes - We gingen op krokodllenjacht.png

Pascale's Taalboekje We gingen op krokodillenjacht

17.50

We gingen op krokodillenjacht, mee met de ambulance van Bibi Dumon Tak

Voor dierenliefhebbers. Het tweede boek van Bibi Dumon Tak over haar ervaringen als vrijwilligster bij de dierenambulance. Klein en groter dierenleed, spectaculaire reddingsacties, misverstanden, grappen en een warm hart voor alle grote en kleine schepselen.

Behandelde onderwerpen

Spelling, grammatica en creatief schrijven:
- interpunctie: aanhalingstekens
- samenstellingen: woorden die uit zelfstandige naamwoorden bestaan. Uitgebreide uitleg en oefeningen. - stelopdracht: de helft van een dialoog schrijven
- vindingrijk schrijven (aan de hand van stappenplan)

Module gericht op kinderen van ongeveer 8 jaar en ouder.

Productspecificaties:

  • Productformaat: PDF

  • Aantal pagina’s: 19

Add To Cart

Taal met kinderboeken

Nederlandse taal, spelling, grammatica, begrijpend lezen, creatief schrijven en literatuuranalyse in één module aan de hand van jeugdliteratuur

De richtleeftijd bij de taalboekjes is een indicatie. Sommige kinderen kunnen meer aan, sommige minder. Het komt ook vaak voor dat een kind het verhaal van een boek mooi vindt, terwijl het leesniveau eigenlijk nog niet aansluit. Dan kun je ervoor kiezen om een boek voor te lezen of als luisterboek te gebruiken.

Elk taalboekje is voor eigen gebruik of gebruik binnen het gezin. Bij voorkeur voor een papieren versie mag het taalboekje éénmaal worden uitgeprint. De taalboekjes mogen ongeacht het formaat (papier, pdf of anderszins), ook na gebruik, niet worden gekopieerd, verkocht, weggegeven of gedeeld, noch worden ingezet in schoolklassen. Meer informatie: info@ingoednederlands.com.