Pascale's Taalboekje Paard bij de dokter

Taalboekjes - Paard bij de dokter.png
Taalboekjes - Paard bij de dokter.png

Pascale's Taalboekje Paard bij de dokter

17.50

Paard bij de dokter van Corien Oranje (seizoensmodule voor Sinterklaas)

Deze module is iets anders van opzet, omdat hij voor de Sinterklaasperiode bestemd is. In plaats van vier langere fragmenten, bestaat hij uit tien korte zinnen, speciaal bedoeld voor kinderen die nog geen lange stukken schrijven.

Het boek van Corien Oranje kan zelf gelezen worden, maar is natuurlijk bij uitstek geschikt om voor te lezen in de weken voor 5 december, zodat je samen voorpret hebt.

De module kan in twee à drie weken uitgevoerd worden, er wordt dan (bijna) iedere dag een opdrachtje gedaan.

Module gericht op kinderen die korte stukjes schrijven.

Productspecificaties:

  • Productformaat: PDF

  • Aantal pagina’s: 14

Add To Cart

Taal met kinderboeken

Nederlandse taal, spelling, grammatica, begrijpend lezen, creatief schrijven en literatuuranalyse in één module aan de hand van jeugdliteratuur

De richtleeftijd bij de taalboekjes is een indicatie. Sommige kinderen kunnen meer aan, sommige minder. Het komt ook vaak voor dat een kind het verhaal van een boek mooi vindt, terwijl het leesniveau eigenlijk nog niet aansluit. Dan kun je ervoor kiezen om een boek voor te lezen of als luisterboek te gebruiken.

Elk taalboekje is voor eigen gebruik of gebruik binnen het gezin. Bij voorkeur voor een papieren versie mag het taalboekje éénmaal worden uitgeprint. De taalboekjes mogen ongeacht het formaat (papier, pdf of anderszins), ook na gebruik, niet worden gekopieerd, verkocht, weggegeven of gedeeld, noch worden ingezet in schoolklassen. Meer informatie: info@ingoednederlands.com.