Pascale's Taalboekje De Roskam

Taalboekjes De Roskam.png
Taalboekjes De Roskam.png

Pascale's Taalboekje De Roskam

17.50

De Roskam (vier boekjes uit de serie) van Vivian den Hollander

Voor de paardenliefhebber. Eén module over vier boekjes uit de serie De Roskam, te weten Een cap en laarzen, In het zadel, De zadeldief en Naar buiten! Verhalen over paarden poetsen, buitenritten en gezelligheid op de manege. Korte overschrijffragmenten.

Behandelde onderwerpen

Spelling, grammatica en creatief schrijven: - lettergrepen
- hoofdletters
- samengestelde woorden

- stelopdracht ‘tekenen met woorden’ (beschrijven) - puzzel
- tekstbegripsopdrachten (over paarden uiteraard)

Taalbeheersing:
- spreekwoorden en gezegden

Module gericht op kinderen vanaf ongeveer 7 à 8 jaar.

Productspecificaties:

  • Productformaat: PDF

  • Aantal pagina’s: 21

Add To Cart

Taal met kinderboeken

Nederlandse taal, spelling, grammatica, begrijpend lezen, creatief schrijven en literatuuranalyse in één module aan de hand van jeugdliteratuur

De richtleeftijd bij de taalboekjes is een indicatie. Sommige kinderen kunnen meer aan, sommige minder. Het komt ook vaak voor dat een kind het verhaal van een boek mooi vindt, terwijl het leesniveau eigenlijk nog niet aansluit. Dan kun je ervoor kiezen om een boek voor te lezen of als luisterboek te gebruiken.

Elk taalboekje is voor eigen gebruik of gebruik binnen het gezin. Bij voorkeur voor een papieren versie mag het taalboekje éénmaal worden uitgeprint. De taalboekjes mogen ongeacht het formaat (papier, pdf of anderszins), ook na gebruik, niet worden gekopieerd, verkocht, weggegeven of gedeeld, noch worden ingezet in schoolklassen. Meer informatie: info@ingoednederlands.com.