In de week van 5 t/m 9 mei organiseer ik samen met een aantal andere blogs een bloghop met het thema 'Paleo voor kinderen'.

Wil je ook meedoen? Dat kan! Om mee te doen, plaats je in de week van 5 t/m 9 mei op je eigen blog een blogpost in het thema 'Paleo voor kinderen'. Kan van alles zijn, een stukje over je eigen ervaringen met paleo met je eigen kinderen. Of een paleorecept dat lekker is voor kinderen. Of wat dan ook, als het maar over paleo voor kinderen gaat.

Als je dan mij laat weten dat je een blogpost hebt geplaatst, neem ik je op in het overzicht van alle deelnemende blogs. Bovendien zal ik organiseren dat we een ketting maken van blogposts. Dat doen we doordat iedereen onderaan haar eigen blogpost een link plaatst naar de vorige blogpost in de ketting en een link naar de volgende blogpost in de ketting. Zo kunnen lezers steeds doorklikken naar een volgende blogpost in de bloghop.

Je krijgt van mij nadat je je blogpost hebt aangemeld twee keer een email: de eerste met de link naar de blog die *voor* jou in de 'bloghop-ketting' zit. En als er nog een nieuwe deelnemer komt, krijg je weer een email van mij met de blogpost die *na* jouw blog komt.

Als je het leuk vindt, mag je natuurlijk ook links naar alle deelnemende blogs opnemen in je blogpost. Op deze pagina vind je een up-to-date lijst van alle deelnemende blogs.

Onderstaande materialen zijn speciaal voor deze bloghop gemaakt en mag je downloaden en in je eigen blogpost gebruiken.

Veel plezier!

Bloghop - Paleo voor kinderen
Bloghop - Paleo voor kinderen - vorige blog
Bloghop - Paleo voor kinderen - volgende blog